Work

studio@oliviergoethals.info


REFRAKT

op het eerste zicht lijkt de trappenhal een eenduidige aaneenschakeling van niveaus. tijdens de wandeling wordt de bezoeker zich bewust van de ruimtelijke contrasten en verschillende auditieve kwaliteiten: lichtinval, schaduwen, materiele hardheid, resonantie en radicale hoogteverschillen. de aanwezige functionaliteit van de ruimte wordt geincorporeerd. in de trappenhal worden puntsgewijs speakers geplaatst die door middel van lijnen verbonden worden. bestaande vlakken worden selectief, auditief/visueel, behandeld. door middel van reflectie en projectie wordt een nieuwe auditieve en architecturale lezing van de ruimte gegenereerd.

olivier goethals en esther venrooy

permanente installatie naar aanleiding van sound-factory.
op uitnodiging van concertgebouw brugge.
20111009 opening!